Palautetta sivujen johdosta


Olethan varmasti lukenut sivun Miksi nämä sivut? Teethän sen ennen kuin kirjoitat minulle!

Olen vakuuttunut siitä, että MAP-kirkkoa ei ole perustettu jumalallisen ilmoituksen pohjalle. Minulle ei siis kannata kirjoitella paluukehotuksia. En koskaan palaa kirkkoon — tiedän siitä liikaa. Jos itse viihdyt siellä, ei minulla luonnollisestikaan ole mitään sitä vastaan. Pelkkä uskosi mormonismiin ei kuitenkaan tee siitä totta, yhtä vähän kuin Jehovantodistajien usko omaan liikkeeseensä tekee siitä ainoan oikean.
En "vihaa" mormoneja enkä pidä heitä "hulluina"; vastustan yksinkertaisesti kaunistelevaa, puutteellista ja epärehellistä lähetystyötä, jota mormonit suorittavat ympäri maailmaa. Kirkkoa tutkivilla on oikeus tietää koko totuus, ennen kuin omistautuvat sille loppuelämäkseen.
Jos aiot kommentoida tekstejäni negatiivisesti, olet tervetullut kirjoittamaan yksityiskohtaista asiaa. Osoita, missä olen tehnyt virheitä: mikä on vialla ja miksi. Virheitä tekevät toki kaikki ihmiset, enkä kuvittele omien sivujeni olevan virheettömät. Tahallista valehtelua ja juttujen sepittämistä taas minulla ei ole tarvetta harrastaa.
En enää vastaa yksilöllisesti asiattomiin kiroiluihin tai ylimalkaisiin todistuksen toistoihin ja sensuuria vaativiin kirjeisiin tyyliin "tiedän-että-evankeliumi-on-tosi" ja "sinun-pitää-ottaa-pois-sivusi".
Lähteet sivuillani on merkitty jokaisen sitaatin ylle tai alle; tarkista ensin asia, ennen kuin väität minulle yksioikoisesti, että valehtelen tai siteeraan väärin vain koska teksti sinusta on epämiellyttävää. Useimmat minulle kirjoittelevat mormonit eivät aivan ilmeisesti tunne oman uskontonsa historiaa. Monet eivät näytä edes tuntevan pyhiä kirjoituksiaan.
Tietojasi ei rekisteröidä mihinkään tietokantaan, enkä lähetä sähköpostia muutoin kuin yksityistä keskustelua silmälläpitäen.

Lisätietoa Valikoitua palautetta

 


 Etusivu | Sähköposti | Sivun alkuun

 

 2001-06-21 — 2006-08-25